Wie ben ik ?

 

Photoprofil

 

Céline Lancelle 

29 ans

Française, uit Bretagne

 

In Frankijk werkte ik als verzorgende. Ik begon in een kliniek in Angers, daarna verhuisde ik naar Rennes en werkte twee jaar in een privéziekenhuis vlakbij de stad.

 

Steven, mijn partner, kreeg een aanbieding voor een baan in Utrecht, en toen hebben we besloten het avontuur aan te gaan ! Sinds juli 2013 wonen we in Utrecht. We zijn heel tevreden met onze keus en genieten van ons leven hier. 

 

Na mijn aankomst in Nederland heb ik bij verschillende Nederlandse en Franse gezinnen als nanny gewerkt. Terwijl de papa's en mama's werkten, ving ik meerdere dagen per week hun kinderen op. Ze waren in de leeftijd van 3 maanden tot 9 jaar oud. 

Mijn plannen zijn nu een nieuwe kant van mijn werk te ontdekken en de kinderen bij mij op te vangen.

 

Naast de vrije spelmomenten, bied ik een verscheidenheid aan activiteiten die ik aan elke leeftijd aanpas, zoals knutselen, kleien, verven, plakken en knippen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Hoe het knutselen eruit ziet doet voor mij er niet toe, het proces, plezier en de creativiteit van het kind zijn voor mij het belangrijkst.

Omdat ontdekken en bewegen belangrijk zijn, plan ik uitjes naar speeltuinen in de buurt, naar de boerderij (Griftpark, Julianapark).

 

In 2016 volgde ik de training Kans in Kinderen

In 2017 volgde ik een training over de emoties van de kinderen, en de inspirante training van Thomas Gordon "Effectief communicieren met kinderen".

 

Diploma's

Mijn verzorgende diploma werd erkend door de national organism DUO.

Elk jaar volg ik een cursus Eerste hulp aan kinderen.

Steven en ik beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Omgeving

De kinderen komen in een kindervriendelijk huis. Het huis wordt namelijk eerst door het gastouderbureau gecontroleerd.

Na een inspectie van de GGD en hun toestemming worden het huis en de gastouder in de Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen ingeschreven.