Réferenties/Recommandations

 

Céline is een hele lieve, verantwoordelijke, betrouwbare en creatieve gastouder. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Sophie

 

Een aantal jaren geleden hebben wij besloten om ons zoontje van 3 jaar van het kinderdagverblijf te halen, omdat hij hier niet gelukkig leek. Celine is onze vaste oppas geworden en haalde ook onze dochter van 4 jaar van school. Ze is altijd heel erg betrokken en dedicated! Ze is altijd met de kinderen bezig, knutselen, voorlezen, zwemmen, naar het museum, het maakt Celine niks uit, ze doet het allemaal met heel veel bevlogenheid! en niet te vergeten; knuffelen! Mijn kinderen zijn nu 5 en 6 jaar en Celine komt nog af en toe oppassen, maar ze vragen nog steeds naar haar, ze zijn heel gek op haar en als ik iets frans zeg dan zeggen ze: heb je dat van Celine geleerd...;-) ?

Simone

 

We hebben ons zoontje die 4 maanden was bij aanvang, met veel tevredenheid kunnen achterlaten bij Céline. Haar geduld en het afstemmen op zijn behoeften maakten dat hij snel kon wennen aan deze andere omgeving en Céline zelf alsook haar dochtertje. Hier heeft hij op een laagdrempelige manier aan ander kindjes kunnen wennen. Dus samen spelen, eten en natuurlijk samen huilen :) Erg fijn vonden we de foto's/video's en updates die Céline ons stuurde. Verder was zij flexibel als het ging om tijden van halen en brengen maar ook ten aanzien van ons zoontje en zijn structuur. Kortom een heel fijn adres waar ze naast een stimulerend speel- en leefklimmat ook nog wat Frans meekrijgen en vaak naar buiten gaan. Kortom een hele bekwame gastouder en veilige omgeving !

Samine en Wouter

 

Celine is een hele lieve, warme, rustige en betrokken gastouder. Ze weet onze kinderen elke dag opnieuw weer te verbazen, verwonderen en vermaken. Mijn dochters en zoontje zijn dol op haar! Ik kan haar opvang dan ook van harte aanbevelen.

Emmy